dijous, 15 de març del 2018


La Cellera de Ter. Comissió de l’Any del Dr. Codina

La comissió de preparació del 150 aniversari del naixement del Dr. Codina ha concretat ja els actes principals.


·        Inauguració de l’any del Dr. Codina
5 de maig a les 17:00 al teatre del Centre Parroquial de la vila. Presentarà i conduirà l’acte l’actriu Mònica Van Campen i Obiols. Conferència per part del metge Oriol Codina i Guinó. Taula rodona per experts que donaran a conèixer les diferents facetes del Dr. Codina: cellerenc, metge, botànic i micòleg. Més endavant s’informarà dels detalls.
·        Inauguració de la ruta del Dr. Codina
19 de maig. El botànic Joan Font explicarà les diferents parts de la ruta a la vora del Ter que s’haurà pogut fer realitat gràcies a una subvenció de la Generalitat. Aquesta ruta es basarà en les plantes del llibre del Dr. Codina “Apuntes para la Flora de la Sellera y su comarca”
·        Premi “Dr. Joaquim Codina i Vinyes” de la Fundació VALVI
26 de maig cap a les 18:00 (s’ha d'acabar de confirmar) al teatre del Centre Parroquial. Premi que atorga la Fundació VALVI a una entitat que s’hagi destacat en la protecció del medi ambient. Parlaments i música viva.
·        L’Escola “Juncadella” de la Cellera de Ter, amb motiu de la setmana cultural, realitzarà un seguit d’activitats relacionades amb el 150 aniversari (xerrades, sortides per la zona, tallers, etc.).




S’està treballant en la reedició del llibre “Apuntes para la Flora de la Sellera y su comarca”.

La comissió informarà més endavant dels actes que es duran a terme a la tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada