diumenge, 27 de maig del 2018

Foto: Lluís Codina G.



Premis Fundació VALVI
(Crònica d'en Lluís Boïgues i Codina)

El dissabte 26 va tenir lloc al teatre del Centre Parroquial de la cellera de Ter el lliurament del premi Joaquím Codina i Vinyes de preservació del patrimoni medioambiental i paisatgístic, que atorga la Fundació VALVI, a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
Foto: Lluís Codina G.
L'acte va tenir lloc al teatre del Centre Parroquial de La Cellera de Ter. 
En Xavier Boïgues, regidor de règim intern de l'Ajuntament de La Cellera, va presentar l'esdeveniment. En David Sarsanedas, alcalde de La Cellera va donar la benvinguda als assistents.
Foto: Lluís Codina G.
En Quim Curbet membre de la Fundació Valvi va explicar què són els premis que dóna la Fundació Valvi anualment. A banda del premi Joaquím Codina i Vinyes relacionat amb el medi natural, atorguen el premi Joan Saqués i Roca relacionat amb la preservació del patrimoni cultural i artístic i el Salvador Sunyer i Aimeric s'atorga a la persona o entitat que acrediti una trajectòria reconeguda en el camp de la solidaritat i la cooperació. Aquests dos últims es lliuraran el proper dia 30 de maig a Girona.   
En Quim Bover ex-escolta, glossà sobre la relació de l'escoltisme i el medi natural, com un valor predominant del moviment.
L'Alcalde David Sarsanedas lliurà el premi als representants de la Demarcació de Girona: el comissari Àngel Badalló i la secretària Jordina Turon, que van agrair el premi. Van apuntar com exemple de compromís amb el medi natural, la trobada de TRUC que es feia aquest mateix cap de setmana a la zona de Riudarenes i s'han fet tasques de neteja d'una zona natural. 
Intervingué Magui Noguer, directora de la Fundació VALVI que va explicar les diferents tasques i finalitats de la Fundació.
Van cloure l'acte la Paula Matamala i en Domènec Boïgues amb la interpretació de tres cançons conegudes del cançoner escolta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada